Previous
Next

De charme van een privéhuis en het comfort van een luxe hotel…

Geachte Mevrouw, Geachte Heer,

Mogen wij u hartelijk verwelkomen in de Canalside House - Luxury Guesthouse: "de ideale uitvalsbasis om in alle privacy en luxe de charme van Brugge te beleven".

Het herenhuis is gelegen in een zeer rustige straat in hartje Brugge en beschikt over twee suites ,die elk een prachtig uitzicht bieden over de Reiegracht� en de O.-L.-Vrouwtoren. Het is de plaats waar je tot rust komt, die je meevoert naar het middeleeuwse Brugge... maar waar je terzelfdertijd ook van het hoge comfort en de moderne technologie van een luxe-hotel kan genieten.

De twee charmante suites zijn aangekleed met prachtige stoffen. Zin voor kleur en detail �cre�ren een unieke sfeer. Ieder suite beschikt over gezellige slaapkamer, een comfortabele zitkamer met kitchenette-faciliteiten,�een badkamer met bad, �afzonderlijke�douche en toilet, haardroger, hoogwaardige verzorgingsprodukten van Herm�s.

De Canalside House - Luxury Guesthouse is het logeeradres bij uitstek omwille van zijn ligging en faciliteiten, om in alle luxe en privacy, meerdere dagen in Brugge te vertoeven.