Previous
Next

Over het hotel

De Canalside House - Luxury Guesthouse is een 17e -eeuws herenhuis ligt in een zeer rustige buurt  in hartje Brugge  langs een pittoreske  Reie-arm. Het charmante hotel beschikt over twee suites, die elk een schitterend uitzicht bieden over de Reie en de O.-L.-Vrouwtoren .

In dit historisch kader kunt u genieten van het moderne comfort van een luxe -hotel : airco, TV, DVD (met gratis filmen) , kluis. Er is draadloos internet over het ganse huis en er staat een computer ter beschikking (gratis).

De Mastersuite "Pearl" ( 50m2) beschikt over een zeer elegante slaapkamer met Franse lambrisering en originele schilderijtjes en exclusieve stoffen. De aparte zitkamer biedt ook kitchenette-faciliteiten ( zoals koffiezetapparaat, microgolf, koelkast). De ruime badkamer heeft een jacuzzi bad (voor twee personen ) , dubbele lavabo, afzonderlijke douche en toilet.

De Suite "Pastorale"  geniet van hetzelfde prachtige uitzicht , maar is iets minder ruim (35 m2). De suite beschikt ook over afzonderlijke slaapkamer, zitkamer/kitchenette, badkamer met dubbele lavabo, bad, afzonderlijke douche en toilet. De Toile de Jouy-aankleding creëert een romantische sfeer.

's Morgens kan u , in alle privacy, van een heerlijk ontbijt genieten in de intimiteit van ons salon in Gustaviaanse stijl (25 euro per persoon).

Parking /garage zijn op aanvraag ter beschikking (25 euro per dag).

Roken is verboden in het huis. Huisdieren zijn niet toegelaten.

Het charmante Canalside House - Luxury Guesthouse is geässocieerd met het exclusieve Guesthouse "Bonifacius" (www.bonifacius.be), wat verder in dezelfde straat gelegen.

begijnhof Brugge Brugse reitjes koets Brugge